HTML

Impulser

Az Impulser Terápia bemutatása. Impulser termékek, vélemények a termékeinkkel, hírek az Impulserrel kapcsolatban és hasznos egészségügyi információk. Ismerje meg Ön is az Impulser terápiát.

Friss topikok

Címkék

blog (1) cukorbeteg (1) cukorbetegség (4) cukorbetegség szövődményei (1) derékfájás (1) diabétesz (3) egészség (1) Egészség 2014 program (1) egészség konyhája (1) Egészség 2013 (1) elektromágneses mező (1) életmód (1) érszűkület (1) fluxus terápia (1) Frekvenciaterápia (1) frekvencia terápia (1) hátfájás (1) Impulser (7) impulser (5) impulser ára (1) Impulser ára (1) impulser blog (2) Impulser blog (1) Impulser derékfájásra (1) Impulser egészség nap (1) Impulser életmód nap (1) impulser előadás (1) Impulser hátfájásra (1) impulser kezelés (1) Impulser magazin (1) Impulser mágnesterápia (3) impulser matrac (6) Impulser matrac (2) Impulser orvosok (1) impulser pulzáló mágnesterápia (2) Impulser pulzáló mágnesterápia (2) impulser terápia (5) Impulser terápia (6) Impulser videó (1) Impulser you tube (1) impulzáló terápia (1) ízületi fájdalmak (1) magas vérnyomás (2) magazin (1) mágneses (1) mágneses fluxus (1) mágneses fluxus terápia (1) mágneses matrac (2) mágneses térerő (1) mágnesmatrac (2) mágnesterápia (8) mágnesterápiás (1) mágnes terápia (2) magnetoterápia (3) matrac (1) mellékhatások nélkül (1) merevedési zavar (1) mikrokeringés (1) mozgásszervi betegség (1) orvos válaszol (2) Pulzáló mágnesteráia (1) pulzáló mágnesterápia (5) pulzáló mágnesterápiás matrac (1) pulzáló mágnesterápia cukorbetegség (1) pulzáló mágnesterápia érszűkülüt (1) pulzáló mágnesterápia magas vérnyomás (1) pulzáló mágnesterápia reuma (1) rehabilitáció (1) vérkeringés (1) vérkeringés helyreállítása (1) youtube (1) you tube (1) Címkefelhő

Enyhítse a cukorbetegség szövődményeit Impulser terápiával

2013.09.13. 17:07 Impulser Hungary

Először is foglaljuk össze, hogy milyen komolyabb szövődményekkel járhat, ha az egyik leggyakoribb anyagcsere problémával küzdünk, majd megismertetjük Önnel, hogyan segíthet az Impulser terápia cukorbetegeknek. 

 

Diabéteszes láb

A cukorbetegség okozta idegrendszeri szövődmény ebben az esetben az alsó végtagokon, a lábon okoz panaszt, de károsíthatja még a szív-, érrendszeri és szexuális funkciókat is.

Az ideg sérülése hatására csökken a fájdalomérzet, ezért úgy alakulnak ki sebek, hogy észre sem veszi a beteg. A mozgatóideg sérülése miatt izomsorvadás következhet be, a lábfej is eldeformálódhat. A cukorbetegség szövődményeként elhalhatnak bőrszövetek is, hiszen fokozódik a bőr kiszáradása és a sarkakon a bőr berepedezhet. Rendszeresen ápolni kell az érzékeny bőrt, nehogy fekély vagy amputáció legyen a végkimenetele a betegségnek.

Veseelégtelenség, mint a cukorbetegség szövődménye

A salakanyagok szűrését végző, vesében található kis erek a nem kezelt vagy elhanyagolt cukorbetegség hatására kevésbé fogják hatékonyan végezni a munkájukat, ezért romolhat a vese működése és akár vese transzplantációra is szükség lehet.

Látásromlás a cukorbetegség hatására

A legtöbbször az ideghártya károsodik. Kezdetben a szemfenéken mindössze bevérzések tapasztalhatóak. Súlyosabb esetben a szemfenék erek repedése nyomán vérömlenyek keletkezhetnek, ami elhomályosítja a látást, legvégső esetben pedig vaksághoz is vezethet, mivel a vérzés áttörhet az üvegtestbe.

Szemfenék vizsgálattal lehet idejében felismerni a bajt, és rendszeresen kontrollra kell járni, a vércukorszintet pedig folyamatosan alacsonyan kell tartani. 

Idegbántalom, mely a cukorbetegség hatására következhet be

A hajszálér hálózat az idegrendszert is ellátja. Ezek a kiserek a cukorszint miatt nagy mértékben károsodhatnak. Jelei a következők: kisebb fájdalom érzet, szapora szívverés, potenciazavarok, székrekedés vagy hasmenés.

A cukorbetegség és az Impulser terápia

Az Impulser mágnesterápia elsősorban a vérkeringésre lehet serkentő hatással. A megfelelő nyomással cirkuláló vér oxigénben, tápanyagban vagy akár gyógyszermolekulákban is gazdagabb és könnyebben jut el a mikrokeringés útján a sejtekhez is, valamint hatékonyabbá válhat a sejtek anyagcseréje és méreganyag kiválasztása. Ez a sejtszintű hatás pozitív változásokat eredményezhet cukorbetegség esetén is, hiszen alapvetően az anyagcsere zavarairól van szó.

Ismerje meg jobban az Impulser terápiát, jöjjön el egy előadásunkra. Nincsen két egyforma ember, így a terápia sem hat egyformán mindenkire, éppen ezért érdemes személyesen tájékozódni a részletekről.

Kattintson ide, és tudjon meg többet az Impulser terápiáról!

 

 

 

 

1 komment

Címkék: cukorbetegség diabétesz mágnesterápia impulser impulser terápia impulser matrac cukorbetegség szövődményei impulser pulzáló mágnesterápia impulser előadás impulser blog

A bejegyzés trackback címe:

https://impulser.blog.hu/api/trackback/id/tr795511177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucicica 2013.10.09. 12:55:01

Nekem édesapám használja a matracot cukorbetegségre, és valóban segít neki. Persze az orvosi kontrollt mindig szigorúan veszi, és mellé szed kapor tablettát is.
süti beállítások módosítása